GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
30 Haziran 2016 Perşembe 09:28

Hanif Pehlivanoğlu’ndan 62.şube Reisdere’ye!

Ege’nin dev market zinciri 62.şubesini Çeşme Reisdere’ye açtı.

Ege’nin dev market zinciri Hanif Pehlivanoğlu İzmir ağını genişletmeye devam ediyor. Hanif Pehlivanoğlu 62.şubesini Çeşme Reisdere’ye açtı.

400 metrekare büyüklüğe sahip olan ve 15 kişinin çalışacağı mağazanın açılışı, Pehlivanoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, eşi Dilek Pehlivanoğlu, kızı Nur Pehlivanoğlu Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Pehlivanoğlu eşi Beste Pehlivanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Eylem Pehlivanoğlu Özbek, Genel Md. Yrd. Kurtuluş Ürkmez, tedarikçi firmaların müdürleri ile Reisdere sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Hanif Pehlivanoğlu, Çeşme ve Reisdere'nin Pehlivanoğlu ailesinin kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Bugün burada cok sade bir açılış yapıyoruz, zira kısa bir süre önce Çeşme Belediye Başkanımız Muhittin Dalgıç'ın yeğenini genç yaşta kaybettik.  Gencimizin ailesine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kurdele kesiminin ardından Çeşmelilerle sohbet eden, onlara et pişirmenin püf noktalarını anlatan Hanif Pehlivanoğlu “62'inci mağazamız hayırlı olsun. Çeşme Reisdere’ye yakışan bir mağazamız var artık. Burada 36 yıldır olduğu gibi müşterilerimize yine etin en iyisini sunacağız. Çünkü biz sadece satıcı değil, aynı zamanda üreticiyiz. Pehlivanoğlu Et Entegre A.S. ye ait Tire deki Besi Çiftliğimizde yetiştirdiğimiz doğal besi büyük ve küçükbaş hayvanlarımıza ait et ürünleri, artık bu ay başından beri sadece HANİF logolu mağazalarımızda satılmakta. Ayrıca 6 bin çeşit kaliteli ürün, halkımızın alım gücüne uygun şekilde satılacak… Bunun dışında Tire'deki 500 dönümlük çiftliğin yanında, 35 dönüme  yapmakta olduğumuz gezen tavuk bölümünü bitirmek üzereyiz, çok yakında halkımıza en doğal tavuk eti ve yumurtasını sunmanın haklı gururunu da birlikte yaşayacağız Halkımıza gıdasını alan, uyuyan, dinlenen tavuk ürünleri sunacağız” dedi.

Açılışa katılanlara da teşekkür eden Hanif Pehlivanoğlu, “Bize güç verdiniz, moral verdiniz, burada halkımıza hizmet sunmak için varız ,tüm Çeşme Reisdere halkına hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.