GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
30 Eylül 2020 Çarşamba 12:10

Haftaya Merkür’ün akrep burcuna geçişiyle başladık

Merkür 14 Ekim-3 Kasım arasında gerçekleşecek olan retro süreci ile birlikte, 1 Aralık’a kadar akrep burcundaki geçişini devam ettirecek. Merkür akrep burcunda görünenin ardındaki bilgiye ulaşma, derinlemesine araştırma yapma, gizli olanı keşfetmeyle ilgilidir. Sezgisel bir okumadır. Gölge yanlarıyla sabit fikirli, şüpheci, yıkıcı, sorgulayıcı bir düşünce ve iletişim dilini gösterir. Merkür bu hafta zorlayıcı açılar alıyor. Yıkıcı bir iletişim dili söz konusu olduğu için ilişkilerde geri dönülmez kopuşlar yaşanabilir. Her türlü konuda daha sorgulayıcı bir tutum içerisinde olacağız.

Mars retro sürecinde Satürn’le sert açısını kesinleştiriyor. Bastırılmış öfkenin ortaya çıkması, ani patlamalar, engellenmiş olma hissi bu hafta da devam ediyor. Satürn Çarşamba günü ileri harekete geçecek. Satürn transitini doğum haritanızın hangi alanından deneyimliyorsanız, bu alanda bir ilerleme, beklediğiniz konularda gelişmeler yaşanabilir. Satürn inşa etmek, organize etmekle ilgilidir. Daha düzenli ve planlı bir şekilde hareket edebilir, işlerinizi planlayabilirsiniz.
Perşembe Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Duygusal yoğunluğun yüksek, dürtüsel bir şekilde hareket etme ihtimalimiz olan bir süreç olacak. Fevri kararlar vermek, özellikle dişil enerjinin duygusal anlamda yara almasına sebep olabilir. Annelerle olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, tartışmalar yaşanabilir. Anne ve çocuk enerjisi arasında bir güç çekişmesi mevcut olacak. Asi tavırlar dikkat çekebilir.
Pazar günü ayın boğa burcuna geçmesiyle birlikte daha dingin ve huzurlu bir enerji aktif olacak. Sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir, iş hayatınızda sizi destekleyecek bazı kişilerle tanışabilirsiniz, iş başvurularınıza geri dönüşler alabilirsiniz. Ayın Jüpiter ve Neptün’den aldığı pozitif destekle merhametli, affedici ve empatik bir şekilde hareket edebilirsiniz. Hafta başında hem ilişkilerde, hem de aileyle yaşanmış olan sorunlar bu etkiyle tatlıya bağlanabilir.(Karma Astroloji Kübra DENİZCİ)