GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
7 Aralık 2020 Pazartesi 12:04

Haftalık gökyüzü yorumları – 7-13 Aralık

Güneş tutulması yaklaşırken 7-13 Aralık haftası nasıl geçecek? Astrolog Aslıhan Kozluca gökyüzünü yorumluyor.

7 Aralık haftası genelinde unutkanlık, dalgınlık ve aldatmalara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Haftaya eksikleri tamamlama, durumları toparlama motivasyonu ile başlıyoruz. Özellikle 8 Aralık Salı günü verimli çalışabileceğimiz bir gün. Dikkat etmemiz gereken, çevremize karşı çok eleştirel davranmamak ve kendimize de çok yüklenmemek.
9-10 Aralık’ta ise yapılacak anlaşmalar ve verilen sözler konusunda temkinli olmak gerekiyor. Yanlış anlamalar ya da iyi niyet içermeyen tutumlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerde ve finansal konularda güzel fırsatlar gelebilir ama bu fırsatları sonuna kadar sorgulamak bu hafta için önemli.
11 Aralık Cuma hareket enerjimiz, bir şeyleri başlatma motivasyonumuz yüksek. Ev düzenlemeleri, dekorasyon değişimleri, sportif faaliyetler için uygun bir gün. Aynı zamanda bir anda bazı konularla ilgili bir şeyleri fark edip, geçmişe dönük birtakım durumları da sonlandırabiliriz.
Hafta sonunda ise dikkatimizi bir konuya odaklamada, kendimizi net ifade etmede zorlanabiliriz. Mümkün olduğunca fiziksel aktivitelere ağırlık verebiliriz. Hafta sonu yasakları düşünüldüğünde evde spor yapmak ya da evle ilgili işleri tamamlamak bize daha iyi gelecektir.
14 Aralık’ta Yay burcunda bir Güneş Tutulması olacak. Etkilerini hafta sonu hissetmeye başlayacağız. (Milliyet- Astrolog Aslıhan Kozluca)