GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
25 Mayıs 2016 Çarşamba 10:34

‘Güzelcan Türküleri’ dev konserle sahne alıyor: Yerel iradeye sitem!

Besteleri yıllardan beri ülkenin ünlü sesleriyle yankılanan Güzelcan ilk albümü için büyük bir tanıtım konseri veriyor. Birçok ünlü sanatçının da destek vereceği konser öncesi Güzelcan’dan yerel yönetimlere sitem var!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ – Besteleri yıllardır ülkenin gönlünde taht kuran sanatçılar tarafından seslendirilen İzmirli sanatçı Turgay Güzelcan uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk albümü büyük bir tanıtım konseriyle sahne alıyor!

Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu’nda 29 Mayıs’ta gerçekleşecek konsere çok sayıda ünlü sanatçı destek olurken, amatör sesler de geceye renk katacak.

Tayfun Talipoğlu, Ahmet Nesin ve Hüsniye Çınar’ın sunuculuk yapacağı konser saat 17.00’den 22.30’a kadar sürecek ve bir şölene dönüşecek.



YILDIZLAR GEÇİDİ 
Tanıtım konserinde Güzelcan'a destek için Edip Akbayram, İlkay Akkaya, Suavi, Mazlum Çimen, Taylan Özgür Bilmez ve Hüseyin Turan gibi isimler de sahne alacak. 

‘Güzelcan Türküleri’nin tanıtım gecesi için cüzi bir ücret belirlendi. Konsere öğrenciler için 15 TL uygun görülürken, tam bilet fiyatı da 20 lira olarak açıklandı.

Özel gece için Egedesonsöz’e bilgilendirme yapan Güzelcan 4 bin 500 kişilik salonun tamamının dolmasını beklediğini ifade ederken, yerel yönetimlere de sitem etti.

Yerel yönetimlerden destek alamadığını belirten Güzelcan, konserin afişlerini kentin çeşitli noktalarına kendi imkanlarıyla astığını vurguladı. 

Organizasyonla ilgili konuşan Güzelcan, “Hiçbir belediye bize destek olmadı. Ben bu albüm üzerinde uzun yıllardır çalışıyorum. Tanıtım için 2 hafta gibi çok kısa zamanda hazırlanıyoruz. Ama ben müzikseverlerimize inanıyorum. Gelsinler müzik ziyafetinden mahrum kalmasınlar” dedi.