GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
8 Mayıs 2017 Pazartesi 12:01

Güzelbahçe yasta: Geri döneceğim demişti ama...

Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Aras Kaynarca’nın eşi Ahu Kaynarca hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gören Kaynarca, “Geri döneceğim ve Güzelbahçe sahilinde dolaşacağım” demişti.

EGEDESONSÖZ - Uzun süredir kanser tedavisi gören Güzelbahçe Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Aras Kaynarca’nın eşi Ahu Kaynarca hayatını kaybetti. Güzelbahçe Yelki Mahallesi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip cenaze namazından sonra defnedilecek olan Kaynarca, sosyal medya paylaşımında hastalığı yeneceğine inandığını belirtmişti.  Kaynarca, hastalığın pençesinden uzun uğraşlara rağmen kurtulamadı.

Yalandığı hastalığı uzun süren tedavi sonrasında bir kez atlatan Kaynarca, şunları yazmıştı:

“Bu bir sitem yazısı değildir. Veda yazısı hiç değil. Sadece küçük bir teşekkür yazısı. Hayatıma giren siz güzel dostlara teşekkür… İyi ki varsınız hepiniz benim için apayrı değerlisiniz. Size ahkam kesip büyük konuşmalar yapmayacağım. Haddim değil. Küçük bir isteğim var, malum, büyük gün yarın. Şimdi tek bir şey rica ediyorum, bir an için gözünüzü kapatın, beni düşünün, şimdi dua edin, "kolay kıl Rabbim, yanında ol ve kolay kıl" deyin. Başka bir şey istemiyorum, ilkini atlattım, bunu da sizin duâlarınızla atlatacağım, biliyorum. Bu süreçte konuşma yasağı enfeksiyon kapma riskinden dolayı sizleri göremeyecek olmamdan dolayı ne olur beni affedin. Geri döneceğim o Güzelbahçe sahilinde masmavi kafayla dolaşmazsam.... O zamana kadar sizi seviyorum”