GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2021 Pazar 22:21

Güzelbahçe’deki poliklinik krizinde yeni gelişme: Hizmete açılıyor!

Urla Devlet Hastanesi’ne bağlı Güzelbahçe semt polikliniği pandemi gerekçesiyle kapatılmıştı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce yaptığı paylaşımla daha önce açılması yönünde çağrıda bulunduğu semt polikliniğinin 24 Mayıs Pazartesi günü yeniden hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

EGEDESONSÖZ- Güzelbahçe’de yer alan ve Urla Devlet Hastanesi’ne bağlı olan Güzelbahçe Semt Polikliniği pandemi sebep gösterilerek başhekimlik tarafından kapatılmış ve tartışmalara sebep olmuştu.

Güzelbahçe Belediyesi Meclis üyeleri konuyu meclise taşıması ardından Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce açıklamalarda bulunarak, “Güzelbahçe’de semt polikliniği büyük bir önem arz ediyor. Halkında ilticanı karşılıyordu. Umarım bu konudaki ilerlemeyi sağlayıp halkımızın hizmetine yeniden açarız” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gelişmelerin sonuç verdiğini Güzelbahçelilere duyuyarak konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi'nde açmış olduğumuz Semt Polikliniği yarından (24.05.2021) itibaren Covid-19 aşılama hizmetine başlayacaktır. Aşılama sırası gelen vatandaşlarımız e-Nabız sisteminden randevularını Güzelbahçe Semt Polikliniği' olarak seçebilirler”