GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Ağustos 2020 Salı 15:57

Güzelbahçe’de yüksek tansiyon! CHP İlçe Başkanı’nın üzerine motosiklet sürdü

Go-Kart pisti projesinin sahibi firmanın koordinatörü Cem Özenli, Güzelbahçe Belediye Başkanı Kazım Çam'ın üstüne motosikletiyle gidip çarptı. Çam, karakola gitti. Milletvekilleri ve il yöneticileri, olay yerine gitti.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- Güzelbahçe'de büyük tartışmalara ve gerilime sebep olan Go-Kart pisti projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Çam, firmanın koordinatörü Cem Özenli'nin kullandığı motosikletin çarpmasıyla yaralandı. Gerilimi tavan yaptıran bu olay sonrasında CHP İzmir Milletvekilleri Bedri Sertel. Atilla Sertel, Kani Beko ve CHP İzmir İl yönetimi alana giderek Güzelbahçe örgütüne ve direnişçilere destek verdi.

- GÜZELBAHÇE’DE HALKA RAĞMEN GO-KART: JANDARMA MÜHRÜ SÖKTÜ!

- BÜYÜKŞEHİR'DEN GO-KART PİSTİNE BİR DAVA DAHA!

Belediye Başkan Yardımcısı Çam, önce karakola gidip şikayetçi oldu, daha sonra hastaneye giderek darp raporu aldı. Kendisini firmanın danışmanı olarak tanıtan Cem Özenli'nin, üzerine motosikletini sürdüğünü iddia eden Çam, "Bu arkadaşların gözü dönmüş. Doğayı katledip, buraya Go-Kart pisti açmak istiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. İşi saldırı boyutuna getirdiler. Teslim olmayacağız" diye konuştu.