GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Kasım 2020 Perşembe 14:07

Güzelbahçe'de vandallar işbaşında... Lavaboları parçaladılar!

Balıkçı barınaklarında bulunan lavabolara zarar verilmesi ile ilgili açıklama yapan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Bir yıl içresinde ikinci kez bu tahribatı yaratanlar aslında halka mağduriyeti yaşatmaktadırlar. Bu ‘vandalizm’dir, halk düşmanlığıdır" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ- Güzelbahçe Belediyesi'nin balıkçı vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmesi için balıkçı barınaklarının yakınlarına yerleştirdiği lavabolar vandalların saldırısına uğradı.

Yapılan saldırıya ise Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla isyan etti. 

Lavaboların 1 ay süreyle hizmet veremeyeceğini belirten Başkan İnce, bu saldırının bir yıl içerisinde ikinci kez yaşandığını söyledi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin paylaşımı şu şekilde;

"Sevgili Güzelbahçeli hemşehrilerim. Şuraya dört adet fotoğraf bırakıyoruz.  Yorumu ve taktiri sizlere bırakıyoruz.  Bir ay süreyle 1.Balıkçı Barınağı lavaboları hizmet veremeyecektir. Bir yıl içerisinde ikinci kez bu tahribatı yaratanlar aslında halka mağduriyeti yaşatmaktadırlar. Bu ‘vandalizm’dir, halk düşmanlığıdır"