GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Haziran 2018 Salı 09:47

Güzelbahçe'de afiş gerginliği!

İlçenin çeşitli noktalarında yer alan İnce ve Akşener’in fotoğraflarının bulunduğu panolara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişleri yapıştırıldı. CHP İlçe Başkanı Çam da, “Hem izin almamışlar hem de bizim çalışmalarımızı gölgeliyorlar. Artık iyice panik halindeler” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Sandık mesaisine sayılı günler kala siyasi partiler, cumhurbaşkanı adayları çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İzmir’de de seçim süreci tüm hızıyla sürüyor. Güzelbahçe’de AK Partililerin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin seçim çalışmalarını sabote ettiği öne sürüldü.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in ilçenin çeşitli noktalarındaki panolara yerleştirilen afiş ve billboardlarının üstüne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının yapıştırıldığı görüldü.

ARTIK İYİCE PANİK HALİNDELER
Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, “Biz seçim sürecinin daha yumuşak geçmesini istiyoruz. Ama AK Parti bu süreci iyice sertleştirdi. Biz ve İYİ Parti gerekli izinlerimizi aldık, ilçemizde propagandamızı yürütüyoruz. AK Parti bu girişimleri yapmamış. Hem izin almamışlar hem de bizim çalışmalarımızı gölgeliyorlar. Artık iyice panik halindeler” dedi.