GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Şubat 2021 Pazartesi 11:55

Güzelbahçe Belediyesi'nden '5 milyonluk' kiralama

Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde bulunan ve içerisinde eğitim kurumu binasının da yer aldığı 2 bin 627 metrekarelik taşınmazı 10 yıllığına kiralamaya hazırlanıyor. Açık teklif usulü ile yapılacağı belirtilen ihalenin beklenen rakamlar üzerinden gerçekleşmesi halinde, Güzelbahçe Belediyesi'nin kasasına 5 milyon TL girmesi hedefleniyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir'de özellikle yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Güzelbahçe'de, Güzelbahçe Belediyesi mülkiyetinde bulunan 2 bin 627,91 metrekarelik alan için harekete geçildi.

Güzelbahçe İlçesi sınırları içerisinde yer alan çelebi Mahallesi'nde bulunan ve içerisinde eğitim alanının bulunduğu 2 bin metrekarelik alan için 10 yıllık kiralanma kararı alındı.

Geçici teminat bedeli olarak 1 yıllık kira bedeli olan 564 bin TL'nin belirlendiği tanınmaz için, beklenen kiralama işleminin gerçekleşmesi halinde, Güzelbahçe Belediyesi'nin kasasına 5 milyon 540 bin TL'nin girmesi bekleniyor.
Yayımlanan metinde ayrıca, ihalenin 16 Şubat saat 14'te Güzelbahçe Belediyesi Encümen Salonu'nda açık teklif usulü ile yapılacağı belirtildi.