GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
1 Ekim 2024 Salı 13:22

Güzel Aşklar Diyarı son bölümüyle nefes kesti!

Düğün geceleri bir cinayetle kararan Deniz ve Arhan’ın imkânsız aşkını konu alan Güzel Aşklar Diyarı’ nın ikinci bölümü yayınlandı. Yaşanan büyük acıya rağmen Arhan, Deniz’i konağa getirirken planını adım adım uygulayan Tufan, Deniz’i kaçırdı. Sosyal medyada cinayeti kimin işlediği, Deniz’in nasıl bir tavır alacağı ise tartışma konusu oldu.

Kanal D dizisi Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümüyle pazartesi akşamına damga vurdu. Düğün gecesi işlenen “Cemal Alaca” cinayeti sonrası yaşananların ekrana geldiği bölüm, Deniz’in konağa gelişiyle açılış yaptı. Deniz’e tek sahip çıkan dede Hakim Alaca olsa da ilk tepki Arhan’ın annesi Gönül Alaca’dan geldi. “Sen ne utanmaz ne arlanmaz ne ikiyüzlü bir şeysin!” diyen Gönül’e, Cemal’in eşi Roza da destek verdi.

ASIL HEDEF CEMAL MİYDİ?

Herkes gerçek hedefin Arhan olduğunu düşünse de Hakim’in “Belki de hedef Cemal’imdi, cevap bazen en akla gelmeyen yerdedir.” sözleri izleyicilerin kafasını karıştırdı. Cinayeti kimin hangi sebeple işlediği gizemini korurken bu sahne sonrası sosyal medyada tahminler havada uçuştu.

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizide Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler rol alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümleri ile her pazartesi akşamı Kanal D’de olacak.