GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
28 Mayıs 2017 Pazar 11:23

Günün fotoğrafı: İyi ki varsınız çocuklar!

Beşiktaş tarafından düzenlenen Mete Korkmaz U10 Turnuvası Finali'nde İzmir temsilcisi Altınordu, Beşiktaş'a mağlup oldu. Maç sonunda gözyaşlarını tutamayan Altınordulu miniklere en içten teselli yine Beşiktaşlı minik futbolculardan geldi. Beşiktaşlı minikler sevinmek yerine rakiplerine sarıldılar.

EGEDESONSÖZ- Altınordu U10 Takımı, Beşiktaş Hakkı Yeten Tesisleri’ndeki organizasyonda grup serisini Galatasaray, Pendikspor ve Bursaspor’u yenip namağlup lider olarak tamamlarken yarı finalde Fenerbahçe engelini kayıpsız geçti. U10 takımı, etkili oynadığı final karşılaşmasında ise Beşiktaş’a mağlup olarak ikincilik kupasını kazandı.

Maçın ardından Altınordulu minikler gözyaşlarına hakim olamadı. Beşiktaşlı minikler ise Altıordulu kardeşlerine sarılarak teselli etti. Minikler, adeta büyüklerte ders veren bir davranışa imza attı. 

ALTINORDU'DAN AÇIKLAMA
Altınordu tarafından yapılan açıklamada "bu fotoğraf Beşiktaş'ın bugün düzenlediği Mete Korkmaz U10 turnuvası finalinde çekildi.Son düdükle birlikte kupayı kazanan Beşiktaşlı bir çocuk, sevinmek yerine Altınordulu arkadaşının gözyaşlarına ortak olmayı tercih etti. İşte bu fotoğraf, geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklara güvenerek, onların masumiyetine inanarak ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha gösterdi..." denildi.