GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
23 Eylül 2024 Pazartesi 13:47

Günlük burç yorumları (23 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün bilgi peşinde koşacak, yeni şeyler öğrenmek adına harekete geçebilirsiniz. Başkalarıyla konuşmak, bilgi almak, sohbet etmek, yeni şeyler öğrenmek adına hareketli bir gün olabilir.

Yolculuklar, seyahatler konusunda sürekli fikir değişiklikleri yapabilirsiniz. Bugünlerde herhangi bir karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Kararsızlık ve sürekli fikir değişimleri sonucunda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. 

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün yolculuklar, anlaşmalar, sözleşmeler konusu gündeminizde olabilir. Karar almakta güçlük çektiğinizi hissedebilirsiniz.? 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün finansal konular, harcamalarınız gündeminizde olabilir. Bir yatırım yapmak konusunda sürekli fikir değiştirdiğinizi hissedebilirsiniz. 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kendinizle kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınız, gelişiminiz, merak ettiğiniz şeylerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün zihinsel olarak çok aktif bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek yerine kendi kendinize bazı şeyleri halletmek isteyebilirsiniz.? 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün arkadaşlarınız sosyal çevrenizdeki insanlar ile bir araya gelebilirsiniz. Davetler konusunda aktif bir gün sizi bekliyor olabilir.? 

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kariyer konusunda atacağınız adımlar oldukça kritik olabilir. Ortaklarınız veya beraber iş yaptığınız insanlar ile aranızda bazı gerilimler meydana gelebilir. 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün yaptığınız işler, çalışanlarınız konusunda fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Hayatınızdaki insanları sakinleştirebilmek ve günlerini düzenlemek adına harekete geçebilirsiniz. Öğleden sonra finansal konular daha fazla gündeminizde olacaktır. 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün yatırımlarınızın karşılığını ölçümleme, birikimleriniz konusunda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı gerilimler meydana gelebilir.? 

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün eviniz ile ilgili eşiniz ile aranızda bazı fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Ortaklarınız veya hayatınızdaki insanların desteğini hissedeceğiniz bir gün olabilir. Ancak abartılı beklentilerden uzak durmanız daha huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir. 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün eğitim, uzak yolculuklar konusunda bazı program değişiklikleri meydana gelebilir. Uzak akrabalarınızın sağlık konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz.? 

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün finansal açıdan yatırımlarınız, borçlarınız konusunda yapacağınız ödemeler önceliğinizde olabilir. Çocuklar konusunda harcamalarınız yüksek olabilir. 

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün eşiniz ve aileniz ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Evde durmak veya eviniz ile ilgili bir şeyler yapmak isteseniz de enerjinizi toparlayamayabilirsiniz. (NTV)