GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Ocak 2023 Perşembe 11:04

Gündem il yönetimi... Çelenk töreninde 'değişim' sinyali!

Çelenk koymanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve ‘yönetim değişecek mi’ sorusuna yanıt veren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Dün söylediğimiz gibi bu bir bayrak yarışı. Dün çok uzun süredir emek veren Deniz Başkan’dan ben bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber. Bazı arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler/değiştirmeyecekler göreceğiz hep birlikte” ifadelerini kullandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'in yeni İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, dün gerçekleştirilen görev devir teslim töreninin ardından bugün Cumhuriyet Meydanı’na gelerek Atatürk anıtının önüne çelenk bıraktı.

SAHA ÇALIŞMALARINA MENDERES İLE BAŞLIYORUZ
İl Yönetimi  ile birlikte düzenlenen çelenk sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aslanoğlu, seçim sürecine girildiğine dikkat çekerken “İlk işimiz aslında bu mücadeleyi başlatan partimizin ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılıklarımızı bildirmek. Onun ışığında devam edeceğimizi bir kez daha haykırmak için buradayız. Çok süremiz yok. Top topu son 100 metremiz var. Son 100 metreye girdik. O yüzden burada başlayan şey daha önce tüm arkadaşlarımızın sürdürdüğü çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Bugün Menderes’te yarın Kemalpaşa’da olacağız. Çalışmalar başladığı gibi devam edecek” dedi.

‘İNŞALLAH İKTİDARIN İLK İL BAŞKANI OLURUM’
Göreve atanma haberinin gelmesinin ardından ilk olarak ne hissettiğinin sorulmasına yanıt veren Aslanoğlu, “İlk haberi aldığımızda tabii ki bir heyecan hissediyorsunuz. Bu heyecan zaten bütün örgütte var. Güzel bir dönem. İnşallah iktidarın ilk il başkanı olmak da bana nasip olur” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Yönetimin değişip değişmeyeceği yönündeki soruya ise ‘göreceğiz’ ifadelerini kullanan Aslanoğlu, “Aynı şey devam edecek. Dün söylediğimiz gibi bu bir bayrak yarışı. Dün çok uzun süredir emek veren Deniz Başkan’dan ben bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber. Bazı arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler/değiştirmeyecekler göreceğiz hep birlikte. Ancak bu ‘duralım’  gibi bir şey olacak değil. Çalışmalar devam ediyor. Herkes örgüt mücadelesini her koşulda her yerde sürdürecek” dedi.