GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Nisan 2020 Perşembe 11:52

Gümrükçü'nün teklif götürdüğü Yavaş da fotoğraf paylaştı ve bayram mesajı verdi!

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yaptığı paylaşımda, “İçindeki çocuk kaybolmasın istiyorsan sen de çocukluk yıllarından bir bayram fotoğrafını at, 23 Nisan coşkusunu yaşat” dedi. Gümrükçü 1988 yılına ait çocukluk fotoğrafını yayınlarken ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’a kendisine eşlik etmesi noktasında teklif götürdü. Yavaş da sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı ve bnayram mesajı verdi.

EGEDESONSÖZ- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü için paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından çocukluğuna ait fotoğraf paylaşan Başkan Gümrükçü, “İçindeki çocuk kaybolmasın istiyorsan sen de çocukluk yıllarından bir bayram fotoğrafını at, 23 Nisan coşkusunu yaşat” dedi.

Gümrükçü ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da kendisine eşlik etmesi teklifinde bulundu. Gümrükçü, “TBMM’ye ev sahipliği yapan Başkentimiz Ankara’nın Değerli Başkanı Mansur Yavaş... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yıl coşkusuna çocukluğunuzdan bir bayram fotoğrafıyla eşlik eder misiniz?” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da çocukluk fotoğrafını paylaştı. Yavaş, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarıyız. Yeni değil bizim Cumhuriyet sevgimiz; bir çocuğun kalbi kadar temiz, bir gazinin yaşadıkları kadar derin bir asır içinde. Bağımsızlığı, adaleti, eşitliği öğrendik sayesinde. Son nefesimize kadar sahip çıkacağımızın sözüyle...” dedi.