GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Mart 2021 Perşembe 16:55

Gültepe için 'kentsel dönüşüm' zirvesi

Konak'ta çalışmaları devam eden Gültepe kentsel dönüşüm projesi için bugün Gültepe bölgesi muhtarları Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u ziyaret etti. Başkan Batur görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

EGEDESONSÖZ - İzmir için önemli kentsel dönüşüm çalışmaları arasında yer alan Gültepe bölgesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur süreç içinde Gültepe'ye giderek mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelirken sorunların çözümü konusunda çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda bugün ise Gültepe muhtarları Başkan Batur'u ziyaret etti. Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Batur, mahallelerdeki sorunları dinlerken, bir yandan da çözüm önerilerini muhtarlara sundu. Son gelişmelerin masaya yatırıldığı toplantıyı Başkan Batur 'Biz bu işi yapacağız' notu ile sosyal medya hesabından duyurdu. 

BU İŞİ YAPMAKTA KARARLIYIZ
Konak Belediye Başkan Abdül Batur'un paylaşımı şu şekilde; "Gültepe dönüşüm planımızı anlatmak için Gültepe bölgesi mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Tüm açıklamaları ve ayrıntıları ile şeffaf bir açıklamalı anlattık.
Herkes mahallesinde oturmaya devam edecek. Biz bu işi yapacağız. Bu işi yapmakta kararlıyız. Bu süreci birlikte uzlaşarak anlaşarak yapacağız. Biz vatandaşımızın hakkını korumak için oradayız."