GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Temmuz 2022 Cumartesi 11:25

Göztepe’ye İtalyan scout!

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Göztepe’de devir konusu ile ilgili süreç devam ederken kadro baştan aşağı yenileniyor. Takımın scout ekibine ise İtalyan Seri C takımı Imolese Calsio takımında son olarak şef scout olarak görev yapan Francesco Panfili’nin dahil edilmesi bekleniyor.

EGEDESONSÖZ- (Özel Haber) Göztepe Spor Kulübü’nün, Sports Rebuplic şirketine devir süreci devam ediyor. Futbol yönetiminin tamamen Sports Republic’e devredilmesi ile ilgili olarak devam eden süreçte teknik ve oyuncu kadrosunun yanı sıra scout ekibi de yenileniyor.

Sports Republic şirketinin baş scoutu ve iş geliştirme başkanı olan İtalyan Roberto Gagliardi’nin Göztepe’nin scout ekibine bir İtalyan’ı getirmeyi planladığı kaydedildi. Son olarak İtalyan 3. Ligi Seri C’de mücadele veren Imolese Calsio takımında şef scout olarak görev yapan Panfili’nin takıma dahil edilmesi ile ilgili görüşmelerin başladığı bildirildi. Panfili’nin Calsio takımındaki görevinden ayrıldığı ve İzmir’de yapacağı görüşmelerin ardından takıma katılıp katılmayacağı netleşeceği belirtildi.

2018 yılında Seri D ekibi AS Sambenedettese takımında sportif direktörlük görevi yürüten 41 yaşındaki Panfili, sonrasında Seri B ekibi Perugia ve son olarak da Calsio takımında şef scout görevlerinde bulundu.