GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Ekim 2022 Salı 14:38

Göztepe potada hedef büyüttü!

Göztepe Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Atakan Atalar, "Öz kaynaklarımızı kullanarak kendi altyapımızdan çıkan oyuncularla bir A takım oluşturmak istiyoruz." dedi.

Atalar, basketbol şubesinin Gürsel Aksel Stadı'nda sponsorluk tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Göztepe'yi basketbolda hak ettiği noktaya getirmek istediklerini kaydetti.

Göztepe adının geçtiği her yerde hedeflerin hep çok büyük olduğunu belirten Atalar, şöyle konuştu:

"Yönetim olarak sürdürülebilir bir başarı için çalışmalarımızı ve planlarımızı buna göre hazırladık. İlk yıl 14 yaş altı hedef takımımızla Türkiye 2'nciliğini elde ettik. Öz kaynaklarımızı kullanarak kendi altyapımızdan çıkan oyuncularla bir A takım oluşturmak istiyoruz. Bu sürece gidene kadar sponsorlarımızla birlikte uzun vadeli adımlar atmak istiyoruz. Bizim bu hedefimize ortak olan tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz."

Göztepe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sepil de basketbol şubesinin çok başarılı bir başlangıç yaptığını söyledi.

Bunun arkasında doğru organizasyon ve yapılanmanın olduğunu kaydeden Sepil, "Sporcuların bursu, okulu, psikolojileri ve antrenman şartlarıyla ilgili yoğun çalışmalar yaptılar. Sonucunda Türkiye ikinciliğini elde ettiler. Sürdürülebilir başarıyı elde etmek için sponsorlarımız çok önemli. Bunun yanında Torbalı'da çalışmalarımız devam ediyor. Burada basketbola destek verecek her türlü tesisi planlıyoruz. Göztepe'ye verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.