GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
23 Haziran 2018 Cumartesi 11:43

Göztepe o ismi renklerine kattı

14 yıllık hasretine son vererek geçen sezon başında Spor Toto Süper Lig'e dönen ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken başarılı ekip Göztepe, Alpaslan Öztürk'ten sonraki ikinci transferini de yaptı!

14 yıl sonra aradan sonra döndüğü Süper Lig'de sezona teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken, bu sezona ise Bayram Bektaş yönetiminde başlayan Göztepe, Alpaslan Öztürk'ten sonra ikinci transferini gerçekleştiriyor! Sarı-kırmızılılar, 2016 yılından bu yana Aytemiz Alanyaspor'da top koşturan Senegalli sağ bek Lamine Gassama ile her konuda anlaşma sağladı.

Gazete Habertürk'ten Abdullah Çelebi'nin haberine göre Gassama transferi, 2018 Dünya Kupası için Senegal Milli Takımı'yla Rusya'da bulunan futbolcunun Dünya Kupası'ndan dönmesinin ardından resmen açıklanacak.

2016-2017 sezonu başında Alanyaspor'a transfer olan 29 yaşındaki Senegalli savunma oyuncusu, Antalya temsilcisiyle ligde ve kupada 62 maça çıktı. Halen ülkesiyle Dünya Kupası'nda mücadelesini sürdüren Gassama, Alanyaspor'dan önce Fransa'da Olympique Lyon ve Lorient'de forma giymişti. (Habertürk)