GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
1 Şubat 2019 Cuma 09:10

Göztepe o isimden kurtuldu... İşte yeni adresi!

Ankaragücü'nün ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 12. futbolcu Göztepe'den Oscar Scarione oldu.

Transfer yasağını kaldırtıktan sonra 12 futbolcu ile anlaşan Ankaragücü, son olarak Oscar Scarione ile el sıkıştı. Başkent ekibinin 12. transferi olan Oscar Scarione, Göztepe ile yollarını ayırdı.

Göztepe'nin sezonun ikinci yarısında kadroda kullanmayı düşünmediği Oscar Scarione, transfer yasağını kaldıran Ankaragücü'ne imza attı. Göztepe'de tutunamayan Arjantinli yıldız, Başkent ekibinin transfer şovuna dahil oldu. Ankaragücü Oscar Scarione transferini bitime saatler kala tamamladı.

2017 yılında Maccabi Tel Aviv'den Göztepe'ye transfer olan Oscar Scarione, bu sezon İzmir ekibi ile resmi maça çıkamadı. Geçen sezon 17 maçta 2 gol ve 2 asist kaydeden 33 yaşındaki futbolcunun 6 aylık sözleşmesi kalmıştı.

MUHAMMED ENES İSTANBULSPOR’A
Göztepe’nin genç oyuncularından Muhammed Enes Durmuş ise İstanbulspor’un yolunu tuttu. Göztepe’den yapılan açıklamada, “Yapılan görüşmeler sonucunda oyuncumuz Muhammed Enes Durmuş'un transferi konusunda İstanbulspor ile anlaşmaya varılmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde kulübümüz, Muhammed Enes'in bir sonraki satışından %50 pay alacaktır” denildi.

SAMED ALİ ERZURUM'A KİRALANDI
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin genç oyuncularından Samed Ali Kaya, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kiralandı.

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinde yer alan bilgiye göre sezon başında Menemen Belediyespor'dan transfer edilen Samed Ali Kaya, yıl sonuna kadar Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kiralandı.

Ligin ilk devresinde 3 lig ve 3 kupa maçında forma giyen Samed Ali Kaya 2 gol kaydetmişti.