GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
12 Nisan 2020 Pazar 16:18

Göztepe’nin maskotu Totem, pitbull saldırısı sonucu hayatını kaybetti

Göztepe Spor Kulübü'nun maskotu kedi Totem, pitbull saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Kulüp saldırıya ilişkin görüntülerin tespit edildiğini açıklayarak, Totem'in ölümüne sebep olan köpeğin sahibinin ceza almasını istedi

Göztepe Spor Kulübü'nun maskotu kedi Totem pitbull saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Kulüp saldırıya ilişkin görüntülerin tespit edildiğini açıklayarak, Totem'in ölümüne sebep olan köpeğin sahibinin ceza almasını istedi.

4 yıldır kulüp binası ile Göz-Göz Store mağazalarında taraftarları karşılayan ve kulüp çalışanları tarafından beslenen kedi Totem, pitbull saldırısı sonucu öldü. Totem aynı zamanda Göztepe Spor Kulübü'nun maskotuydu. Kulüpten yapılan açıklamada saldırıya ilişkin görüntülerin tespit edildiği belirtilerek, Totem'in ölümüne sebep olan köpeğin sahibinin ceza almasını istedi.

Göztepe Kulübü de sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: "Uzun yıllardır kulübümüzün ve Güzelyalı sakinlerinin neşesi olan Totem üzücü bir şekilde hayatını kaybetti. Dün gerçekleşen olayla ilgili görüntüler tespit edilip İzmir Emniyeti ile paylaşılmıştır. Seni özleyeceğiz Totem." (BirGün)