GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
22 Ocak 2017 Pazar 20:15

Göztepe kan kaybetmeye devam ediyor: 2-2

Şok Denizli mağlubiyetinin ardından hafta arasında kupaya da veda eden Göztepe sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yenişemedi.

TFF 1'nci Lig'de zirve mücadelesi sürdüren Göztepe, sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Göztepe, 2-1 önde götürdüğü karşılamayı 90+6. dakikada penaltıdan gelen gole engel olamadı. Göztepe, zirve yarışında ağır bir yara alırken 32 puanla 4. sıraya düştü.

MAÇTAN NOTLAR:


DİYADİN GÖZTEPE'YE KARŞI

Göztepe'nin başında 2014-2015'te 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşayan ve geçen sezon görevden ayrılan teknik direktörü Metin Diyadin, eski takımına karşı sahaya çıktı. Sarı kırmızılı taraftarlar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u çalıştıran tecrübeli teknik adama sevgi gösterilerinde bulundu. 

MEHMET'E ALKIŞ

Göztepe'nin devre arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiraladığı sol bek Mehmet Erdem de eski takımına karşı on birde görev yaptı. Göztepeliler, Mehmet Erdem'i de alkışlamayı ihmal etmedi.

TEK DEĞİŞİKLİK YAPTI

Göztepe teknik direktörü Okan Buruk, geçen hafta 4-2 mağlup oylan Denizlispor maçının on birinden tek zorunlu değişiklik yaparak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısına çıktı. Okan Buruk, sarı kart cezalısı orta saha Doğa'nın yokluğunda Emre Aygün'e şans verdi.

3 EKSİK

Göztepe'de Togo Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'na giden Segbefia'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Hakan ve Tanju görev yapamadı. Okan Buruk yeni transferlerden Kobakhidze, Canberk ve Sinan'ı yedek soyundururken Leroy George'u 18 dışında tuttu.

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Karşılaşmaya Göztepeli taraftarlar, büyük ilgi gösterdiler. Yaklaşık 4200 biletin satıldığı açıklandı. (DHA)