GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
20 Nisan 2016 Çarşamba 11:02

Göztepe’de operasyon başlıyor!

PTT 1'inci Lig'de sezona büyük umutlarla başlamasına karşın önce şampiyonluk yarışından kopan, ardından play off şansını mucizelere bırakan Göztepe'de gelecek sezonun startı veriliyor.

Bu sezon 30 milyon TL'ye yakın harcamayla iddialı bir takım kurmasına rağmen aradığını bulamayan Başkan Mehmet Sepil'in Gosso dışındaki yabancı futbolcularla sezon sonunda yolları ayırmayı düşündüğü bildirildi. Daha önce yaptığı açıklamada "Yabancıların çoğu beni hayal kırıklığına uğrattı" diyen Sepil'in sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Cleyton ve Diarra ile devam etemeyeceği, mukaveleleri süren Vleminckx, Maah, Leroy George ve Besara'yla da anlaşarak vedalaşacağı ya da talipleri çıkması halinde satacağı öğrenildi.

Büyük beklentilerle transfer edilen bazı yerli futbolcuları da sezon sonunda göndermeyi düşünen yönetim, teknik adam konusunu bu hafta masaya yatırmaya hazırlanıyor. Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio ile 2016-2017 sezonunda da yola devam etmeyi düşünen Başkan Mehmet Sepil, her fırsatta Brezilyalı çalıştırıcıya güvendiğini dile getiriyor. Sepil'in yakın çevresine, "Aurelio caimayı yeni yeni tanıyor. Sezon bitiminde acemiliğini de atmış olacak. Kendisi Türk futbolu için önemli bir değer. Bize büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şu ana kadar çok teknik adam değişimi yaptık. Artık istikrarı sağlamalıyız" dediği kaydedildi. Başkan  Sepil'in gelecek sezon için büyük bütçeler ayırmayacağı da vurgulandı. (dha)