GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Şubat 2020 Pazar 14:17

Göztepe Çaykur Rizespor maçı ertelendi!

Süper Lig'in 21'inci hafta müsabakası için yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, yaşanan kötü hava koşulları nedeniyle Trabzon Havalimanı'ndaki uçuş seferlerinin akmasından dolayı İzmir'e gidemedi. TFF bu sebeple maçı erteledi.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 21'inci haftasında oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını Rize'de kendi tesislerinde tamamladıktan sonra bugün sabah saatlerinde Trabzon Havalimanı'ndan İzmir'e gitmeyi planlıyordu. Havalimanında ki uçuşların aksaması dolayısıyla kendi tesislerinde beklemeye başlayan Çaykur Rizespor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile görüştükleri öğrenildi.

İlerleyen saatlerde de uygun hava şartlarının oluşmaması sebebiyle Çaykur Rizespor takımı sonraki seferlele de İzmir'e gelemedi. Bu sebeple TFF maçı erteleme kararı aldı. Göztepe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 21. haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor maçımız konuk ekibin hava şartları sebebiyle İzmir'e ulaşamaması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

TFF'den yapılan açıklamada ise karşılaşmanın oynanacağı tarihin Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Ayrıca yine olumsuz hava koşulları nedeniyle TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de hafta sonu oynanması gereken ve ileri bir tarihe ertelenen karşılaşmalar şöyle:

TFF 1. Lig
Giresunspor - İstanbulspor

TFF 2. Lig
Hekimoğlu Trabzon - GMG Kırklarelispor 
Gümüşhanespor - Başkent Akademi FK

TFF 3. Lig
Yomraspor - Serik Belediyespor 
Fatsa Belediyespor - Kozan Spor FK 
Pazarspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor 
Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediye Spor 
Kızılcabölükspor - 52 Orduspor FK