GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
15 Ağustos 2020 Cumartesi 11:52

Göztepe atanı ve tutanı buldu!

Göztepe'nin A Milli takım forması da giyen Sinan Bolat ile imza aşamasında olduğu bildirildi. öztepe, Gaziantep FK´da kiralık olarak forma giyen Olarenwaju Kayode´ye kanca attı. Kayode, 27 maçta 10 gol atmıştı.

Süper Lig´de 3 yıldır kaleyi koruyan Beto´nun ayrılması sonrası kaleci arayışına başlayan Göztepe, listesindeki isimlerden Sinan Bolat´la anlaşmaya yakın. Adı Beşiktaş ve eski takımı Galatasaray´la da anılan 32 yaşındaki gurbetçi file bekçisinin hafta başında imza atması bekleniyor. A Milli Takım formasını da giyen Sinan, kariyerinde daha önce Genk, Standard Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray, Club Brugge, Nacional ve son olarak Antwerp´te görev yaptı. Bonservisi elinde olan Sinan, Galatasaray´la 2014-15 sezonunda lig ve kupada şampiyonluk yaşadı.

FORVETE ADAY KAYODE
Transferde daha önce Kocaelispor´dan golcü Burak ve Hatayspor´dan ön libero Kubilay´ı alıp Soner´le 2+1 yıllığına kiralık olarak yeniden anlaştığını duyuran Göztepe, Gaziantep FK´da kiralık olarak forma giyen Olarenwaju Kayode´ye kanca attı. Ligde geçen sezon 27 maçta 10 gol atan Nijeryalı forvet için bonservisini elinde bulunduran kulübü Shakhtar Donetsk´le pazarlıklar başladı. Göztepe´nin listesindeki Emrah Başsan´ın ise BŞB Erzurumspor´da kalacağı bildirildi. (DHA)