GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
5 Eylül 2017 Salı 20:15

Göztepe, 5. viteste! Menemen'i ezdi geçti!

Süper Lig takımlarından Göztepe, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını Menemen Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen hazırlık maçı 5-0 Göztepe’nin galibiyetiyle sona erdi.

İzmir’in Süper Lig’deki tek temsilcisi Göztepe, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. As kadroya yakın bir kadro ile maça çıkan Göztepe, Menemen Belediyespor karşısında adeta şov yaptı.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki mücadeleye sarı-kırmızılılar, Beto - Sabri, Hakan, Kadu, Leo Schwechlen, Selçuk Şahin, Castro, Scarione, Tayfur, Jahovic, Ghilas ilk 11'iyle çıktı. 

Göztepe'nin eski teknik direktörlerinden Suat Kaya'nın çalıştırdığı Menemen ise Bayram - Semih, Yasin, Gökhan, Veli, Murat, Samet Günhan, Samet Ali, Hakkı, Taşkın, Mustafa Şen ilk 11'iyle mücadale etti.

İki takım da maçın ikinci yarısında kadrolarını değiştirdi. Göz-Göz'ün gollerini 16, 47 ve 65. dakikalarda Ghilas, 43. dakikada Jahovic ile 85. dakikada Gouffran attı. (DHA)