GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
8 Mart 2024 Cuma 08:31

Göz-Göz cimnastikte zirvede!

Aydın’daki Aerobik Cimnastik Özel Yaş Grupları Turnuvası’nda 10, İstanbul’daki Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda 11 madalya kazanan Göztepe Cimnastik Akademi, İzmir’de sona eren Okullararası Aerobik Cimnastik İzmir Şampiyonası’nda ise tam 18 kez kürsüye çıktı.

Türkiye'nin olimpiyat madalyalı ilk ve tek cimnastikçisi Ferhat Arıcan ile Türkiye şampiyonu unvanlı Coşkun Boncuk’un yönetimindeki Göztepe Cimnastik Akademi küçükler, gençler ve yıldızlar kategorisinde üç altın madalya kazanırken, toplamda 18 madalya, 5 kupa ile Türkiye Şampiyonası’na katılma vizesi elde etti.

Küçüklerde Zehra Çiçek altın, Bahar Badem gümüş, tek erkeklerde Metin Yörüyen gümüş madalya alırken, Doğa Mutlu ve Seçil Bozgül dördüncülüğü elde etti. Takım kategorisinde küçüklerde bir altın, bir bronz, bir dördüncülük, gençlerde ise bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya geldi.

Katıldıkları üç önemli organizasyonda toplam 39 madalya ve 5 kupa kazandıklarını vurgulayan Ferhat Arıcan-Coşkun Boncuk ikilisi, “Göztepe Cimnastik Okulları’ndaki sporcu sayımızı artırırken yerel ve ulusal şampiyonalarda da madalya kazanmaya devam ediyoruz. Göztepe armasının temsil edildiği her şampiyonada elde ettiğimiz madalyalarla gurur duyuyoruz” dedi.