GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Ekim 2024 Cuma 10:15

Görevden alındı, her şeyi götürdü!

Menderes Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri sebebiyle belediye başkan yardımcılığı görevinden alınan Fatih Kıraç’ın makam odasındaki eşyaları da götürdüğü ortaya çıktı. Kıraç’ın kendisi tarafından makama aldığı belirtilen eşyalar arasında elektronik eşyalar ve mobilyalar bulunuyor.

EGEDESONSÖZ- Menderes Belediyesi’nde belediye başkan yardımcılığı görevinde iken CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri sebebiyle görevden alınan Fatih Kıraç’ın odasındaki eşyaları da götürdüğü ortaya çıktı.

Kıraç’ın kendi cebinden aldığı belirtilen klima ve benzeri elektronik eşyalar ile mobilyaları odadan söktüğü ve odayı bu şekilde belediyeye teslim ettiği görüldü.

NE OLMUŞTU?
Dönemin İlçe Sekreteri ile yazışmaları sosyal medyaya düşen Fatih Kıraç, Kemal Kılıçdaroğlu için çok ağır ve çirkin sözler söylemişti. Kıraç'ın, "Sorma kardeşim canımız çok yanıyor. Bu sefer kendi partimize oy vermeyeceğiz. Lanet olsun bunlara" gibi sözleriyle birlikte Kılıçdaroğlu'na da, "HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Allah belanızı versin" ifadelerini kullandığı görüldü. Kıraç ayrıca sohbetin ilerleyen bölümlerinde, "Hayatımda ilk defa AK Parti'ye oy vereceğim. Yapacak bir şey yok birader. Bu o.ç yüzünden" gibi sözler sarf ederken Selahattin Demirtaş için ise, "Eli kanlı bir teröristtir" sözleri sarf ettiği aktarılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatının da devreye girdiği bu olayı İl Başkanlığı da mercek altına almıştı. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ise gelen tepkiler üzerine Kıraç’ı görevden alırken CHP, Kıraç'ı partiden ihraç etmişti.