GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
5 Ocak 2024 Cuma 10:13

Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur!

Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan ortaokul/lise fotoğrafları çok konuşulan Göksel, o dönemle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı Göksel, "Gerçekten ergenlik dönemimde iyi görünmüyordum" itirafıyla dikkat çekti.

Okul yıllığındaki fotoğrafıyla gündeme gelen Göksel, dijital bir platformun sorularını yanıtladı. Sanatçı, o dönemlerin hayatına katkısını anlattı.

'ÇOK EĞLENDİĞİNİZ O SORUYU CEVAPLADIM'
Şarkıcı, "Çok eğlendiğiniz o soruyu cevapladım" diyerek, samimi videosunu Instagram hesabından yayınladı.

'O FOTOĞRAFI YAYANI BİR ELİME GEÇİRSEM...'

"Evrime kafa attığınız doğru mu?" sorusuna "Doğru" cevabını veren Göksel;, "Yıllıktaki fotoğrafımdan bahsediyorsunuz değil mi? O fotoğrafı yayanı bir elime bir geçirsem..Gerçekten ergenlik dönemimde iyi görünmüyordum. En küçüklüğümde güzelmişim, hatta dünya güzeli diye çağırdıkları bir dönem var" dedi.

'KENDİMİ BEĞENMİYORDUM'
"Sonra birden bire ortaokula başlayınca felaket kötü görünmeye başladım" diyen 52 yaşındaki şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti:

Kilo aldım, gözlükler takıldı, aslanağzı saçlar modaydı o zaman, bir tuhaf kestirmişim saçlarımı, becerememişim, kendimi beğenmiyordum. Beğenmedikçe daha da kötü görünüyormuşum. İyi de oldu aslında, o dönemde bolca eve kapandım, müzik dinlemeye, deli gibi şarkı söylemeye başladım. Benim için zor bir dönemdi ama hayatta karşılaştığımız bazı zorlukların bizi daha iyiye götürdüğüne inanıyorum. Ben de onun canlı bir örneğiyim.