GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Haziran 2016 Çarşamba 13:32

Girişim Derneği’nde bayrak değişimi!

Bu güne kadar ekonomik ve sosyal bir çok projeye imza atan Girişim Derneği, yeni yönetimini seçti. Derneğin yeni başkanı, İzmir'de bir çok demokratik kitle örgütünde aktif çalışmalarını sürdüren Mali Müşavir Burak Oğuz…

Geçtiğimiz gün yapılan ve üyelerin tamamına yakının katılımı ile gerçekleştirilen olağan genel kurulda seçilen Burak Oğuz, derneğin 10 yıldır ekonomiden, doğaya, sağlıktan eğitime kadar bir çok alanda çok ciddi faaliyetler gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

Bu faaliyetlerin yeni dönemde de yeni projelerle sürdürüleceğini anlatan Oğuz, "Bu güne kadar görev alan tüm başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri, başarı ile dönemlerini tamamladılar. Bizim de onları örnek alarak bu derneğin faaliyetlerini hız kesmeden devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Yaptığı konuşmada Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğinin altını çizerek "Bizlere düşen, Atatürk çizgisinde, Atatürk Devrimlerine sadık kalarak ülkemize, yaşadığımız şehre katkı vermektir. Bunun için de bıkmadan usanmadan, yılmadan ve umutsuzluğa düşmeden çalışacağız. Ülkemizin bu zor günlerini atlatabilmesi için her vatandaşın üzerine düşen sorumluluk var. Biz herkesten daha fazla sorumluluk duyarak, görevimizi önceki yönetimler kadar hassas, duyarlı ve bilinçli bir şekilde yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Girişim Derneği'nin yeni yönetimi şöyle oluştu:  Burak Oğuz, Ümit Şener, Filiz Dilek Çolak, İlhan Akaltun ve Haluk Parlayan...