GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Mart 2016 Perşembe 10:17

Genel Sekreter Sındır’dan ilçe turu

CHP Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır bugün Kuzey’den ilçe turuna çıkıyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti öncesi örgütlerle bir araya gelecek.

EGEDESONSÖZ - CHP Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Kuzey ilçelerine tura çıktı.

İlçe turlarında örgütlerle bir araya gelecek olan Sındır, bugün 5 ilçe yarın ise bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Bornova Belediyesi’ni ve İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Sındır daha sonra EGİAD’ın düzenlediği toplantıya katyılarak ardından ise Ödemiş’te verilecek olan örgüt yemeğine gidecek.

CHP Genel Sekreteri'nin ilk durağı Kınık İlçe Örgütü oldu. Sındır burada yaptığı konuşmada, "Bugün İzmir’imizin Bakırçay Havzasında ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. İlk durağımız Kınık oldu. Partililerimiz ve hemşerilerimizle bir araya geldik, hasret giderdik. Ülkemizin aydınlık geleceği için, demokrasiyi egemen kılmak için, gelir adaletini ve hukukun üstünlüğünü sağlamak için partimizi iktidara taşıyacağız. Partililerimiz kapı kapı dolaşarak yoksulluğun, terörün, gelir dağılımı adaletsizliğinin ve bunlara bağlı sorunların CHP iktidarında sosyal devlet anlayışıyla biteceğini anlatacak… Başarısız olma lüksümüz yok. Kınık’tan moralle ayrılıyoruz… Kınık’ta örgütümüz heyecanlı, kararlı… Örgütümüzün, partimizi Kınık’ta genelde ve yerelde iktidara taşıyacağına eminim…" ifadelerini kullandı. 



PARLAMENTER SİSTEMDEN YANAYIZ 
Öğle saatlerinde Bergama Örgütü’yle buluşan Sındır ilçe binasında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Sındır, “Biz, parlamenter demokrasiden yanayız… CHP olarak kuvvetleri tek elde toplamaya dönük girişimleri boşa çıkaracağız… Kuvvetler ayrılığına dayalı parlamenter demokrasiyi güçlü ve etkin kılmak için yılmadan mücadele edeceğiz. Demokrasiyi ortadan kaldırmalarına ve otokratik yönetim anlayışının hakim kılınmasına göz yummayacağız… CHP iktidarında Aydınlık bir Türkiye’yi yeniden kuracağız” dedi.

SINDIR'IN PROGRAMI 

10 Mart Perşembe

Saat: 10.00 Kınık CHP İlçe Başkanlığı
Saat: 12.00 Bergama CHP İlçe Başkanlığı
Saat: 14.30 Dikili CHP İlçe Başkanlığı
Saat: 16.30 Aliağa CHP İlçe Başkanlığı
Saat: 18.30 Foça CHP İlçe Başkanlığı

11 Mart Cuma
Saat: 14.30 Bornova CHP İlçe Başkanlığı
Saat: 15.45 Bornova Belediye Başkanlığı
Saat: 19.00 EGİAD Toplantısı (Kılıçdaroğlu da katılacak)
Saat: 21.30 Ödemiş İlçe Yemeği(Belediye Düğün Salonu)