GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
20 Nisan 2022 Çarşamba 17:46

Genel Merkez’e çağrılmıştı... Kılıçdaroğlu’na neler anlattı?

Belediye başkan yardımcısının kurşunlandığı, bir gazetecinin darp edildiği Kuşadası’nda yaşanan tatsız olaylar nedeniyle Belediye Başkanı Ömer Günel’in Ankara’ya çağrıldığı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ilçede olup bitenlerle ilgili açıklamalarda bulunduğu öğrenildi

EGEDESONSÖZ – Son zamanlarda kurşunlama ve darp olaylarıyla anılan Kuşadası’nın Belediye Başkanı Ömer Günel, Genel Merkez tarafından Ankara’ya çağrıldı. Önceki gün Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Başkan Ömer Günel’in, ilçede yaşanan olaylar nedeniyle CHP liderine bilgi aktardığı öğrenildi.

AÇILIŞA DAVET İÇİN GİTTİĞİNİ YAZDI
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sosyal medya hesabından, “CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek, Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile Haziran ayında faaliyete geçireceğimiz, Belediye Hizmet Kompleksimizin açılış törenine davet ettim” şeklinde paylaşımda bulundu.

Ancak bu davetin yanı sıra, 31 Ocak 2022 tarihinde belediyenin altındaki otopark girişinde Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’ın kurşunlanması ve gazeteci Ergün Poyraz’ın feci şekilde dövülmesi olaylarının da konuşulduğu öğrenildi. Belediye yönetimine yönelik ağır yazılarıyla dikkat çeken Ergün Poyraz’a yapılan saldırının arkasında, CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve belediyenin mıcır ihalesi alan şirketin olduğu öne sürülmüştü.