GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Temmuz 2020 Perşembe 18:06

Genel Merkez'de kurultay öncesi üçlü zirve... Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile birlikte kurultay ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunduklarını bildirdi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi'nin hafta sonunda gerçekleştireceği Büyük Kurultay öncesi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından, bu buluşmayla ilgili bilgi aktaran İl Başkanı Deniz Yücel, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek iktidar kurultayımıza ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk. Genel başkanımızın liderliğinde iktidara yürüyoruz! Yorulmak yok. İşimiz çok,iktidar yakın!" mesajını yayınladı.

Buluşmada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer alması istenen isimlerin de konuşulduğu, Parti Meclisi'nde yer almak isteyen çok sayıda partili olması nedeniyle, hangi isimlerin listede yer alacağının netleştirilmediği de öğrenildi.