GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Mart 2021 Salı 09:54

Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne İzmir'den 3 isim!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile dün gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı Kongresi'nde, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına getirilen Eyüp Kadir İnan'ın MYK listesi belli oldu. 50 ismin yer aldığı listede İzmir'den de 3 isim yer aldı.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir'de İl Gençlik Kolları görevini yürütürken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığına seçilen Eyüp Kadir İnan'ın yönetim listesi belli oldu.

İzmir'de gençlik kollarında uzun süre görev alan İnan, Genel Başkan seçilmesinin ardından dün gerçekleştirilen kongrenin ardından MYK listesi de belli oldu. 50 'asil' ve 25 'yedek' üyenin yer aldığı listede geçtiğimiz dönem ve bu dönem İl yönetim listesinde yer alan Kudret Karaçelik, geçtiğimiz yıllarda İl gençlik yönetiminde yer alan ve geçen dönem İl yönetim listesinde bulunan Nur Çümen  ve geçen dönem ve bu dönem Genel Merkez Yönetimi'nde yer alan Orgun Güzel, İnan'ın listesine İzmir'den giren 3 isim oldu.