GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Gece/Gündüz
18 Ağustos 2021 Çarşamba 09:10

Gençlere taş çıkarttı

Son olarak 'Masumiyet' dizisinde rol alan Hülya Avşar, dizi final yaptıktan sonra her sene olduğu gibi soluğu Ayvalık’taki yazlığında aldı. Spora olan tutkusuyla dikkat çeken Avşar, su üzerinde de hünerlerini gösterdi.

Rol aldığı dizinin final yapmasıyla soluğu Ayvalık’taki evinde alan Hülya Avşar, sporunu aksatmıyor. Önceki gün deniz üzerinde wakeboard yaparken görüntülenen oyuncunun, keyfine diyecek yoktu.

Su üzerinde hünerlerini gösteren Avşar’ın 5 yaşından bu yana ileri seviyede yüzdüğü biliniyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar’ın sezonun yorgunluğunu tenis ve deniz sporları yaparak çıkarıyor.

Uzun süre sonra 'Masumiyet' dizisiyle ekranlara dönen Hülya Avşar'ın, yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. Spora olan düşkünlüğü ile bilinen Hülya Avşar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. 

Hülya Avşar, çiçek desenli bikinisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Hülya Avşar'ın paylaşımına binlerce beğeni geldi. 57 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkatleri üzerinde toplayan oyuncu, genç kızlara adeta taş çıkarttı.