GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Haziran 2022 Perşembe 21:31

Gençler köyde iz bıraktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) birlikte yürüttüğü Köyde - İz ve Köyde şenlik var projeleri çalışmalarını sürdürdü. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Bergama'nın Çamavlu Mahallesi'nde bulunan ilkokulun yenileme çalışmaları yapıldı. Çalışmalara köye giderek destek olan CHP YDK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, bu projeyi dayanışma ve yardımlaşma örneği olarak gördüğünü söyleyerek "Biz de elimizden gelen her türlü desteği veririz" dedi.

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile birlikte yürüttüğü Köyde – İz ve Köyde Şenlik Var projeleri, çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir kent merkezine uzakta yaşayan çocuklarla gençlerin buluştuğu projeler kapsamında, Bergama’nın Çamavlu Mahallesi'nde çalışmalar yapıldı. Program kapsamında Çamavlu İlkokulu’nun yenileme çalışması yapıldı.

Çalışmalara CHP YDK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat da eşlik etti. Polat, Çamavlu Mahallesi’nde gençlerle sohbet etti.

POLAT: ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİRİZ
CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ile birlikte köye giderek gençlere destek olan Milletvekili Polat, “Kampanya ve çalışmaya gençlerimiz büyük ilgi göstermişler. Ayrıca köyde kadınlarımız başta olmak üzere yaşayan herkes evlerini açmış, çok da mutlu olmuşlar. Bergama’nın en uzak köylerinde dayanışma, yardımlaşma örneği sergileniyor. Umarım bu çalışmalar yayılır ve büyür. Biz de elimizden gelen her türlü desteği veririz” dedi.