GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Şubat 2019 Pazartesi 18:31

Gelince işçileri tasfiye edecek iddiasına yanıt: Mesnetsiz, Yalan!''

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan belediye işçilerinin göreve geldikten sonra işten çıkartılacağı iddialarına tepki gösterdi. Aslan, “Bu asılsız iddia mesnetsiz hatta yalandır” dedi.

EGEDESONSÖZ- Yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin Bayraklı İlçesi’nde aday gösterdiği isim olan Ali Aslan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Programlar dahilinde ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerde vatandaş ile buluşan Aslan, kendisine en çok yöneltilen sorulardan birisinin personel istihdamı ve mevcut çalışanların durumu olduğunu söyledi. Aslan, “AK Partili belediye başkanı göreve gelince işçilerin işlerine son verecek ve onları çıkartacak” iddialarına yanıt verdi.

Aslan, yaptığı açıklamada:

“Bayraklı’da AK Parti seçimi kazanırsa mevcut belediye işçilerini çıkartacak” şeklindeki söylenti asılsız bir iddia ve hatta mesnetsiz bir suçlama ve yalandır. Mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren, adaleti ve liyakatı esas alan bir anlayışla hareket edeceğimizi, işçinin ve emekçinin haklarını her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de gözeteceğimizi, dünya görüşü ve kimliğine bakmaksızın, Bayraklımız için emek vermiş tüm belediye personelimizin yanında ve destekçisi olacağımızı tahahhüt ediyoruz. Bu tür karalama kampanyaları ile demokrasiye ve siyasi etiğine gölge düşürmeye çalışan kişileri kınıyoruz”  ifadelerini kullandı.