GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ocak 2021 Cuma 12:32

Gelecek Partisi'nde İzmir il başkanı kim olacak?

Genel Merkez, İzmir'deki 4. il başkanı için ince eleyip sık dokuyor. Kurucu başkanlardan Serkan Eroğluer ve Murat Atar isimlerinin öne çıktığı öğrenildi.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Bir yıl içinde İzmir'de üç il başkanı değiştiren Gelecek Partisi, geçmiş dönem Başkanı Cüneyt İşçilik'ten boşalan koltuğa oturacak ismi belirlemek için çalışmalar yapıyor. Kurucu başkanlardan Serkan Eroğluer ve Murat Atar'ın üzerinde duran Genel Merkez'in, birkaç gün içinde yeni başkanı açıklaması bekleniyor.

SON KARARI DAVUTOĞLU VERECEK
Partiye yakın isimler, İzmir'in ilk başkanı Cem Kavur'un yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan, Cüneyt İşçilik döneminde il başkan yardımcılığı yanı sıra AR-GE Başkanlığı yapan Serkan Eroğluer'i favori görüyor. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun hafta başına kadar İstanbul'da olacağı, önümüzdeki hafta içinde Gelecek Partisi'nin 4. il başkanının belli olacağı ifade ediliyor. Serkan Eroğluer, maddi ve manevi olarak göreve hazır olduğunu, Genel Merkez'in tercihini saygıyla karşılayacağını söyledi.