GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ağustos 2020 Çarşamba 10:07

Gelecek Partisi İl Başkanı Şener’den vaatler: İzmir’e Silikon Vadisi kuracağız

En önemli projelerinin Silikon Vadisi kurmak olduğunu belirten Başkan Serhat Mustafa Şener,  "Genel Başkanımız Davutoğlu, İzmir'e çok önem ve değer veriyor. Halkımızın desteğiyle bu değer, karşılığını bulacak" dedi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin İzmir İl Başkanlığı'na getirilen Serhat Mustafa Şener, "Zor bir görev üstlendim. Kolayı herkes ister. Önemli olan zoru başarmaktır. İzmirlilere kendimizi en iyi şekilde anlatacağız ve hemşehrilerimizin gönlünde yerimizi alacağız" dedi. Gelecek Partisi'nin İzmir'e özel çok sayıda projesi olduğunu belirten Başkan Şener, yakında sahaya ineceklerini açıkladı.

BİZDE ELEŞTİRİ DE VAR, ÇÖZÜM YOLLARI DA
Karaburun ilçe kongresini de yaptıklarını, önümüzdeki hafta Foça ve Çiğli kongrelerini de yaptıktan sonra ilk kongresini yapacak duruma geleceklerini belirten Başkan Şener, "İl kongresinde yönetimimizi, kalifiye, partimize ve İzmir'e yakışan isimlerden oluşturacağız. İzmir'e çok yakışacak bir yönetimle saha çalışmalarına başlayacağız" dedi. Gelecek Partisi'nin, iktidarın yaptıklarını eleştiren ama eleştirmekle kalmayan, çözüm yollarını da ortaya koyan bir partidir. Yönetimi oluşturduktan sonra çalınmadık kapı, gidilmedik mahalle, dokunmadığımız hemşehri bırakmayacağız. Hepsinin derdini dinleyeceğiz, projelerimizi anlatacağız" dedi.

İŞSİZLİK SORUNUNU ANCAK BİZ ÇÖZEBİLİRİZ
Projeleri arasında Silikon Vadisi kurmak olduğunu da anlatan Başkan Şener, "Biz polemik üretmeyeceğiz, proje üreteceğiz" dedi ve şu açıklamalarda bulundu:

"İzmir'de ve Türkiye genelinde oluşturulmuş o kısır tartışmaların aktörü, parçası olmayacağız. Nerede beyin fırtınası varsa, özgür iradenin yarıştığı yer varsa, orada olacağız. Türkiye ve İzmir için beklentilerimiz yüksek. Halkımızın da bize teveccüh göstereceğine inancımız tamdır. Her şeyden önce İzmir'e Slikon Vadisi'ni kazandıracağız. İzmir'de yetişen yetenekleri gençlerimizin beyin göçünü tersine çevireceğiz. Yüksek teknolojiye dayalı firmaların İzmir'e gelmesini sağlayacağız ve işsizliğe çare olacağız. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, İzmir'e çok büyük önem ve değer veriyor. Benim için İzmir, müstesna bir kent, diyor. Biz parti yöneticilerinin de yapacağı çalışmalarla, İzmirlilerin Gelecek Partisi'ni bağrına basacağından şüphe etmiyor."