GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Şubat 2021 Salı 08:11

Gece yarısı İzmir, Teksas'a döndü!

İzmir'de dün gece yarısı meydana gelen olaylarda bir kişi silahla, bir kişi pompalı tüfekle, bir kişi de bıçakla yaralandı.

İlk olay İzmir'in Konak ilçesi Ballıkuyu Mahallesi 1053 Sokak'ta meydana geldi. 

İddaya göre, Mustafa K.(29) iki gün önce sokakta pompalı tüfek ile rastgele sağa sola ateş açtı. Bunun üzerine, iki çocuk babası olduğu öğrenilen Kemal G., çocuklarına zarar gelmesinden korktuğu için Mustafa K.'yı polise şikayet etti. Olaydan iki gün sonra Kemal G.'nin kendisini şikayet ettiğini öğrenen Mustafa K., kendi evinin çatısına çıkarak, çatıda oturan Kemal G.'ye çocuklarının önünde pompalı tüfekle art arda ateş açtı. Kemal G., sağ baldırına ve göğsünün sol tarafına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı. Talihsiz adam kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı gerçekleştiren Mustafa K. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Kemal G., ambulansa alınarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştarıma Hastanesi'ne sevk edildi. Kemal G.'nin durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri olayı gerçekleştiren Mustafa K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. 

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 
Kendini şikayet ettiği gerekçesiyle Kemal G.'yi pompalı tüfekle vuran şüpheli Mustafa K.'nın,  Çocuk Kaçırma ve alıkoyma, motosiklet hırsızlığı, kasten yaralama, açıktan hırsızlık, yağma ve reşit olmayan kişi ile cinsel ilişki gibi birçok suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Mustafa K.'nin yakalanması için çalışmalar sürerken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

BENZİNLİKTE DEHŞET ANLARI
İzmir'in Konak ilçesi İnönü Caddesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda Erdinç Altınsu, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheliler Altunsu'yu bacağından bıçakladıktan sonra kaçtı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı sağlık ekiplerince İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

'KİMLİĞİ BELİRSİZ' KURŞUN!
İzmir'in Buca ilçesi Göksu Mahallesi 690 Sokak'ta Ferhat K'ya kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Karın bölgesine isabet eden kurşun nedeniyle yaralanan Ferhat K, sağlık ekiplerince  İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.