GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2019 Perşembe 11:54

Gaziemir’de CHP’li Arda, AK Partili Yüksel’in icraatını geri getirdi!

AK Partili Adnan Yüksel’in başkanlığında Gaziemir Belediye binasının girişine yerleştirildiği belirtilen ve CHP’li Halil İbrahim Şenol döneminde kaldırılan x-ray cihazı geri getirildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Şenol’dan koltuğu alan CHP’li Arda’nın talimatıyla binada güvenlik önlemlerinin arttırıldığı öğrenildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Gaziemir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Halil Arda, 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte göreve gelmesinin sonrasında gerçekleştirdiği hamlelere bir yenisini daha ekledi.

Başkan Arda belediyenin bürokratik yapısında bazı tasarruflarda bulunurken öte yandan belediye işleyişine yönelik de bir takım kararlar almaya devam ediyor.

Arda son olarak belediye binasındaki güvenlik önlemlerini arttırmak için düğmeye bastı. 2004-2009 arasında AK Partili Adnan Yüksel’in başkanlığı döneminde belediye girişine yerleştirilen ve sonraki yıllarda başkanlık koltuğuna oturan CHP’li Halil İbrahim Şenol’un kaldırdığı x-ray cihazı Başkan Arda’nın talimatıyla geri getirildi.

X-ray taraması havaalanları, stadyumlar, AVM’ler, kamu kurumları ve birçok belediyede bina girişlerinde uygulanıyor.

Başkan Arda geçtiğimiz günlerde ise belediye binası içinde ve başkanlık katında sigara içmeyi yasaklamıştı.