GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Şubat 2021 Pazartesi 18:03

Gaziemir'de buzları eriten zirve

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, partisinin Gaziemir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek birlik mesajı verdi. Görüşmeyi sosyal medya hesaplarından duyuran Arda, "Daha yaşanabilir bir Türkiye için örgütümüzle birlikte kol kola mücadele etmeye, canla başla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlık İlçe Başkanlığı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Gaziemir İlçe kongresi sonrası Halil Arda ile CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan arasında gerilim olduğu iddiaları konuşulurken, CHP Gaziemir İlçe Binası'na gerçekleştirilen ziyaret sonrası Başkan Arda birlik mesajı verdi.

Ziyareti sosyal medya hesaplarından duyuran Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün evim Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığımızda örgütümüzle bir araya geldik. CHP İzmir İl Başkan Yardımcımız Köksal Yıldırım, CHP Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, Kadın Kolları Başkanımız Neriman Balcı Türkeri, Gençlik Kolları Başkanımız Baran Manav, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizin katıldığı buluşmada ilçemizin ve ülkemizin gündemindeki konuları değerlendirdik. Daha yaşanabilir bir Türkiye için örgütümüzle birlikte kol kola mücadele etmeye, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.
Koronavirüsü yenen Kasım Başkanıma bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."