GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Ocak 2021 Cuma 13:44

Gaziemir Belediyesi'nden personele 'başkana destek' çağrısı

Gaziemir Belediyesi personellerine Başkan Halil Arda’ya moral desteği vermeleri için mesaj gönderdi. Gönderilen mesajda ‘Belediye Başkanımıza sosyal medya ve yandaş basın mecraları üzerinden yürütülen çirkin kampanyalar için, her konuda yanımızda olduğunu hissettiren Halil Arda başkanımızı yalnız bırakmamak adına 08.01.2020(bugün) saat 16:30'da meclis çıkışında vereceğimiz destek, Başkanımıza güç ve moral verecektir" ifadelerine yer verildi.

EGEDESONSÖZ – Gaziemir Belediyesi tarafından belediye personellerine Başkan Halil Arda’ya destek için mesaj gönderildi. Mesaj ile yapılan bilgilendirmede Başkan Arda’ya bugün yapılacak meclis toplantısı çıkışı destek eylemi için çağrı yapıldı.

Personele atılan mesajda, “Merhaba arkadaşlar, Belediye Başkanımıza sosyal medya ve yandaş basın mecraları üzerinden yürütülen çirkin kampanyalar için,  her konuda yanımızda olduğunu hissettiren Halil Arda başkanımızı yalnız bırakmamak adına 08.01.2020(bugün) saat 16:30'da meclis çıkışında vereceğimiz destek, Başkanımıza güç ve moral verecektir. Katılım sağlanması rica olunur” denildi.