GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
6 Ağustos 2022 Cumartesi 21:41

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Lucas Torreira'nın transferi için Arsenal'le görüşmelere başlandığını KAP'a resmen duyurdu! DHA'nın haberine göre sarı-kırmızılılar, Uruguaylı orta saha ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Habere göre Napoli ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Dries Mertens'le de el sıkışan Galatasaray'da transferler için kalkan özel uçak önce İtalya ardından Belçika'ya gitti

Galatasaray, Lucas Torreira'nın transferi için Arsenal'le görüşmelere başlandığını KAP'a resmen duyurdu. Sarı-kırmızılıların yaptığı bildirim şöyle:

"Profesyonel futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua’nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

DHA'nın haberine göre sarı-kırmızılılar, Uruguaylı orta saha ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Habere göre Napoli ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Dries Mertens'le de el sıkışan Galatasaray'da transferler için kalkan özel uçak önce İtalya ardından Belçika'ya gitti.,

İtalyan basınına yansıyan görüntülere göre Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un yanı sıra sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Arda Turan da Lucas Torreira'yla birlikte yer aldı.

PAYLAŞIM GELDİ!

Sarı-kırmızılı kulüpten ilk paylaşım geldi. Videoda Milano, Brüksel ve İstanbul'un yerel saatleri ayarlandı, saat 18:45, 20:45 ve 23:45'e alarm kuruldu.