GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Nisan 2017 Cumartesi 17:28

Flaş! Kocaeli'de LPG yüklü tanker alev aldı

Kocaeli Körfezi'ndeki bir tankerde yangın çıktı. Tankerdeki 7 kişi yaralandı. Yangına müdahale eden römorkörlerin birinde yaralanan 3 personel hastaneye kaldırıldı. Yangın kontrol altına alındı. Körfez gemi trafiğine kapatıldı.

İzmit Körfezi Tütünçiftlik açıklarında LPG yüklü bir tankerin yandığı ihbarı üzerine bölgeye Kıyı Emniyeti ekipleri hareket etti. Kaptan köşkündeki patlamadan sonra çıkan yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları başladı. Yangına müdahale eden römorkörlerden biri de yandı. Bunun içindeki 3 mürettebat hastaneye gönderildi. Yangında 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Geminin mürettabatı tahliye edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Yangın sonrası denize atlayanlar oldu. Geminin içinden de yangına müdühale edildi. Şu an kontrol altına alındığı bilgisi geliyor. Hem Donanma Komutanlığı hem belediye ekipleri hem de firmanın personeli içeriden müdahale ediliyor. Mürettabatla ilgili bir tehlike yok. 7 kişinin yaralı olduğu bildiriliyor. Yangın çıkınca denize atlamışlar. Kurtarıldılar."

TÜPRAŞ TESİSLERİNE 700 METRE UZAKLIKTA

Yanan tanker, TÜPRAŞ tesislerine 600-700 metre mesafede bulunuyor. (Hürriyet)