GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
21 Şubat 2017 Salı 20:25

Flaş! Cinnet: O baba eşini ve kızını öldürüp intihara kalkıştı

Geçen 14 Ekim'de ortadan kaybolduktan sonra, tecavüz edilip, boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası 44 yaşındaki Bilal Kupal, eşi 27 yaşındaki Suriye ve diğer kızı 10 yaşındaki Ayşe'yi bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı.

Manisa’nın Alaşehir İlçesi'nde, geçen 14 Ekim'de ortadan kaybolduktan sonra, hurdacı Himmet Aktürk tarafından tecavüz edilip, boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası 44 yaşındaki Bilal Kupal, eşi 27 yaşındaki Suriye ve diğer kızı 10 yaşındaki Ayşe'yi bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi Cihangir Sokak'ta beş katlı bir apartmanın zemin katında yaşayan ve cinnet getiren Bilal Kupal, 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal ve karısı Suriye Kupal'ı (28) sabah saatlerinde bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Akşama kadar kızının ve karısının cesedinin başında bekleyen yaralı Bilal Kupal, durumunun ağırlaşması üzerine bir akrabasını arayarak yardım istedi. 

Akrabasının haber vermesi üzerine 112 acil sağlık ekipleri ve polis olay yerine gitti.

Sağlık ekipleri, anne ve kızının hayatını kaybettiğini tespit ederken yaralı Bilal Kupal'ı Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırdı.

SAĞLIK DURUMU AĞIR

Olayın ardından güvenlik güçleri apartman çevresinde güvenlik önlemi aldı. Cesetler olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından evden alınarak Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetlerin otopsi için yarın İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan ailenin akrabası Fatma Günay, cinayeti işleyen Bilal Kupal'ın olaydan sonra oğlunu arayıp ne yaptığını anlattığını ve eve çağırdığını ileri sürdü. Olay sonrası eve gelen Kupal ailesinin yakınlarının üzgün oldukları görüldü. Bu arada intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal'ın sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.  (DHA, AA)