GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Haziran 2021 Çarşamba 14:43

Feyza Aktan'a şok!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ın kullandığı aracını sigortası bittiği için Aktan'dan geri aldı. Araç, Levent'teki bir otoparka götürüldü.

Oğulları Kuzey'in velayet davası için çekişmeleri bitmeyen Özcan Deniz ile Feyza Aktan, bu kez araç konusunda karşı karşıya geldi. Yıllardır Özcan Deniz’in üzerine olan aracı kullanan Feyza Aktan, geçtiğimiz günlerde trafikte çevirmeye takıldı. Aracın trafik sigortasının bittiği ortaya çıkan Aktan, ısrarlarına rağmen trafik polislerini ikna edemedi ve araç Levent’te bir otoparka çekildi. Feyza Aktan sigorta borcunu ödemeyi teklif etse de araç Özcan Deniz’in üzerine olduğu için Aktan’ın talebi reddedildi. Bu olayın ardından Özcan Deniz, aracını Feyza Aktan’dan geri aldı.

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisi Samar Dadgar’a Fulya’daki bir galeriden 1 milyon TL’lik araç bakmıştı. Özcan Deniz’in, Feyza Aktan’daki aracın sigortasının bitiş tarihini bildiği, yeni sevgilisine bilerek aynı dönemde araç baktığı iddia edildi.

Arabasız kalan Feyza Aktan’ın ise evinden dışarı çıkmadığı konuşuluyor. Konuyla ilgili Özcan Deniz’in nasıl bir açıklama yapacağı ise henüz merak konusu.