GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Mart 2022 Perşembe 08:53

Fenerbahçe'den İrfan Can Eğribayat hamlesi

Fenerbahçe'de kaleci arayışları devam ediyor. Son olarak yedek kaleci konumunda bulunan Berke Özer ile yola devam etmeyi planlamayan sarı lacivertlilerin gündeminde ise İrfan Can Eğribayat var. Kanarya, Göztepe'de kadro dışı bırakılan genç file bekçisi için harekete geçti.
Sarı lacivertlilerde başkan Ali Koç düzenlediği basın toplantısında Berke Özer ile kontrat yenilenmeyeceğini açıklamıştı. Kanarya, Altay Bayındır'a iyi bir yedek ararken İrfan Can Eğribayat piyangosu vurdu.
 
Göztepe taraftarıyla sorun yaşayan 23 yaşındaki eldiven kadro dışı bırakıldı. İzmir ekibiyle 2025'e kadar kontratı olmasına rağmen 1.93 boyundaki kalecinin bir daha sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenmiyor. Sezon sonunda İrfan Can ile Göztepe'nin yolları ayrılacak.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe de bu aşamada genç eldiven için atağa kalktı. Hem Göztepe hem de başarılı kaleci ile görüşmelere başladı. Hedef gelecek sezona Altay Bayındır-İrfan Can Eğribayat ikilisiyle başlamak. Ertuğrul Çetin de 3. kaleci olacak.

EZELİ RAKİPLER DE ONUN PEŞİNDE
İrfan Can Eğribayat'ı sadece Fenerbahçe değil ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş da istiyor. Genç eldiven için İstanbul'un üç büyüğü ciddi bir kapışma içinde. 23 yaşındaki eldiven tüm teklifleri dinledikten sonra kararını verecek.

50 GOL YEDİ
İrfan Can aksayan Göztepe savunmasında sıkıntı yaşadı. Bu sezon 30 maçta 50 gol yedi.

SİNAN BOLAT BEKLEMEDE
Fenerbahçe devre arasında Sinan Bolat'ı renklerine bağlamak için çok uğraştı ancak Gent'ten izin çıkmadı. Milli eldiven de bunun üzerine kulübüne rest çekmişti. 33 yaşındaki deneyimli kaleci bu sebep yüzünden 2 aydır yedek bekletiliyor. Kanarya, İrfan Can için harekete geçse de Sinan Bolat da hala ciddi bir alternatif.