GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
2 Ocak 2019 Çarşamba 19:48

Fenerbahçe'de affedilen Volkan Demirel'den ilk açıklama

Ligin ilk yarısını küme düşme potasında tamamlayan ve ikinci yarıya iyi hazırlanmak isteyen Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel'in affedildiği ve 3 Ocak'ta başlayacak olan kampa katılacağı öğrenildi. Volkan aynı zamanda bir paylaşımda bulundu ve basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini 17’nci sırada kapatan Fenerbahçe’de bahar ikinci yarıya kalırken kadro dışı bırakılan Volkan Demirel için de karar verildi.

Sezonun ilk devresinde istediğini elde edemeyen sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal’ın göreve gelmesi ile umut ışığı doğdu.

İkinci yarıya Antalya’da sıkı çalışma ile başlayacak olan Fenerbahçe’de affedilen ve takıma dahil edilmesi planlanan oyuncular ile güneş tekrar doğacak.

VOLKAN DEMİREL’DEN FLAŞ PAYLAŞIM
Fenerbahçe’de kadro dışı olan Volkan Demirel, yarın saat 11.00’de basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulunan 37 yaşındaki kaleci, yarın saat 11.00’de Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecek.

Deneyimli file bekçisinin açıklaması şu şekilde: “Değerli basın mensupları, 3 Ocak Perşembe günü (yarın) saat 11.00’de Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın açıklaması gerçekleştireceğim. Bilgilerinize sunarım.” (Skorer)