GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
22 Şubat 2022 Salı 13:00

Fedarasyon İzmirlileri maça çağırdı... A Milliler Gürsel Aksel'de!

2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde H Grubu'nda yer alan Türkiye, 6. maçında yarın Sırbistan'la İzmir'de karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medya hesapları üzerinden İzmirlilere davette bulunarak maçın ücretsiz olacağını belirtti.

EGEDESONSÖZ- 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde H Grubu'nda yer alan Türkiye, 6. maçında yarın Sırbistan'la İzmir'de karşılaşacak. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak olan müsabaka ise izleyiciler için ücretsiz olacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak Türkiye-Sırbistan maçında İsviçre'den Deborah Anex düdük çalacak. Anex'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Emilie Aubry ile Laetitia Nuara yapacak.

Grupta 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Türkiye, 6 takımın bulunduğu grupta 7 puanla 4. sırada yer alıyor. Ay-yıldızlı ekip, Sırbistan'daki maçta rakibine 2-0 mağlup olmuştu.

FEDERASYON'DAN İZMİRLİLERE DAVET
İzmir'de oynanacak olan müsabaka öncesi ise Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medya hesapları üzerinden İzmirlilere çağrıda bulundu. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maç için tüm İzmirlileri stada beklediklerini belirtilen çağrıda, maçı takip etmek isteyen seyirciler için herhangi bir bilet ücreti alınmayacağı belirtildi.

TFF tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

"Kadın A Millî Takımımız'ın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde, Gürsel Aksel Stadyumu’nda Sırbistan ile karşılaşacağı ve girişlerin ücretsiz olacağı maça tüm İzmirliler’i bekliyoruz."